Header Image
Van Schaik C.S. / Contact

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Van Schaik C.S. Advocaten

  Berkelse Poort 39 2651 JX Berkel en Rodenrijs

  Postbus 10, 2650 AA Berkel en Rodenrijs

  Telefoon: 010- 5116771 Telefax: 010- 5120410 info@vanschaikcs.nl

  Bereikbaarheid

  Komend vanuit Rotterdam centrum of Dordrecht:
  Rijksweg A13, afslag Berkel en Rodenrijs, Rotterdam Airport, Doenkade-Zestienhovenweg (N 209) volgen tot aan de afslag Berkel en Rodenrijs/Bergschenhoek. Onderaan de afslag op de rotonde eerste afslag nemen, Boterdorpseweg (N472) volgen, bij de derde rotonde derde afslag nemen, direct hierna rechtsaf de brug over, over de brug eerste weg links, dat is de Berkelse Poort. Het laatste kantoorgebouw aan uw rechterhand.

  Komend vanuit Rotterdam – Hillegersberg vanaf de Molenlaan de Grindweg/Bergweg Zuid volgen tot aan de rotonde in Bergschenhoek. Op deze rotonde de derde afslag nemen (richting Berkel en Rodenrijs), Boterdorpseweg (N472) volgen, bij de derde rotonde derde afslag nemen, direct hierna rechtsaf de brug over, over de brug eerste weg links, dat is de Berkelse Poort.
  Het laatste kantoorgebouw aan uw rechterhand.

  Komend vanuit Den Haag of A 13 volgen tot de afslag Delft Zuid (afrit 10), bovenaan de afrit linksaf de N 470 volgen tot de afslag Berkel en Rodenrijs, op het Tolhekplein, rechtsaf kort de N 471 volgen, tot de afslag Berkel en Rodenrijs dit is de N 472 of Klapwijkseweg  deze blijven volgen tot deze ter hoogte van het centrum overgaat in de Boterdorpseweg, nog altijd N 472. Op de eerste rotonde de eerste afslag nemen, direct hierna rechtsaf de brug over, over de brug eerste weg links, dat is de Berkelse Poort. Het laatste kantoorgebouw aan uw rechterhand.

  Vanuit Gouda of vanuit Den Haag via de A12 afslag Berkel en Rodenrijs (afrit 7). Vervolgens de N 470 blijven volgen richting Berkel en Rodenrijs tot aan het Tolhekplein.  Hier linksaf kort de N 471 volgen, tot de afslag Berkel en Rodenrijs dit is de N 472 of Klapwijkseweg deze blijven volgen tot deze ter hoogte van het centrum overgaat in de Boterdorpseweg, nog altijd N 472. Op de eerste rotonde de eerste afslag nemen, direct hierna rechtsaf de brug over, over de brug eerste weg links, dat is de Berkelse Poort. Het laatste kantoorgebouw aan uw rechterhand.
  Voor de gebruikers van navigatiesystemen. Voor het geval “Berkelsepoort 39” niet op de gedigitaliseerde kaarten staat kunt U de geografische coördinaten invoeren van de parkeerplaats voor ons pand:
  4 graden 28 minuten en 35 seconden Oosterlengte
  51 graden 59 minuten en 18 seconden Noorderbreedte

  Per openbaar vervoer

  Het kantoor is per openbaar vervoer als volgt bereikbaar:
  Vanaf metrostation Rodenrijs met bus 170 richting Zoetermeer of met bus 173 richting Bleiswijk. Minimaal één maal per 10 minuten een bus verbinding. Uitstappen halte Boterdorpse weg. Vanaf de halte is het ongeveer 300 meter lopen.
  Vanaf alle stations in Zoetermeer bus 170 richting Rodenrijs. Vanaf Bleiswijk bus 173 richting Rodenrijs.
  Het  betreft de bussen op de zogenaamde ZoRo-lijn, die metrostation Rodenrijs in de metrolijn E (Rotterdam – Den Haag) verbindt met alle stations  van Zoetermeer.
  Vanaf metrostation Rodenrijs kan elke bus richting Zoetermeer of Bleiswijk genomen worden. Telkens uitstappen halte Boterdorpseweg.

  Klik hier voor een dienstregeling van de bussen.

   

   

  Top