Van Schaik C.S. / Ondernemers

Ondernemers

Alle aan Van Schaik c.s. verbonden advocaten zijn zelf ondernemer, en kennen daardoor de wensen en behoeften van ondernemers. Van Schaik c.s. streeft er naar partner van de cliënt ondernemer te zijn. Advocaten zijn er niet alleen om procedures te voeren of adviezen te schrijven, maar ook om met de ondernemer mee te denken over de juridische aspecten van zijn bedrijfsvoering.

Dit “meedenken” is belangrijk in elk fase van de onderneming. Voor een startende ondernemer is het van belang dat hij tijdig geadviseerd wordt over de juiste structuur voor zijn bedrijf, en de beschikking krijgt over een set op zijn bedrijf toegesneden contracten.

Groeit de onderneming en neemt men personeel in dienst dan is het van belang dat dit goed begeleid wordt. Eén mislukt ontslagkost meestal meer dan het opstellen van goede arbeidsvoorwaarden. Bij het opzetten van een goede pensioenregeling  voor de werknemers is juridische ondersteuning zelfs onmisbaar. Bijzonder voor ons kantoor dat wij ondernemers ook kunnen adviseren over pensioenrecht. Mr Florence C.M. Schoonderwoerd is advocaat en pensioenrechtadvocaat.

De advocaten van Van Schaik c.s. hebben ervaring in pro actieve advisering van het midden- en kleinbedrijf. Ons kantoor biedt juridische ondersteuning die er op is gericht om problemen en conflicten te voorkomen.

Mocht er toch een conflict ontstaan dan heeft ons kantoor ook een breed instrumentarium om de ondernemer daarbij te ondersteunen. Alle advocaten beschikken over proceservaring. Mevrouw mr. Ellen van Domburg is daarnaast  rechtbankmediator, en mr. F. van Schaik heeft ruime ervaring als arbiter.

Vanzelfsprekend geeft ons kantoor vooraf inzicht in de kosten, en zijn in aantal gevallen vaste tariefafspraken te maken. Door een efficiënte kantoororganisatie is ons kantoor in staat zeer concurrerende tarieven te hanteren.

 

Top