Algemeen

Van Schaik c.s. Advocaten is inmiddels een vertrouwde naam in het Oostland*

Deze naam staat al meer dan twintig jaar garant voor een degelijke juridische dienstverlening zowel aan de particulier als aan het bedrijfsleven. Ons kantoor staat een laag drempelige dienstverlening voor. Iedereen die juridisch advies of juridische bijstand nodig heeft, is in principe welkom op ons kantoor. De op het kantoor werkzame advocaten hebben ieder hun eigen aandachtsgebied en bestrijken tezamen het grootste gedeelte van de juridische praktijk. Ons kantoor is in staat om op vrijwel elk rechtsgebied eerstelijns advies  en rechtsbijstand te geven. Voor de rechtsgebieden waarop wij zelf niet gespecialiseerd zijn, beschikken wij over een uitgebreid net van relaties, naar wie cliënten zo nodig verwezen kunnen worden.

Naast juridische kennis beschikt ons kantoor ook over de nodige regionale kennis, waardoor het mogelijk is om een aantal problemen ook informeel op te lossen.

Van Schaik c.s. is een samenwerkingsverband de zelfstandige advocaten de Mrs Van Schaik, Schoonderwoerd en Van Domburg.  Mevrouw mr. F.C.M. Schoonderwoerd oefent de praktijk uit in de vorm van een b.v..

Mr. Florence Schoonderwoerd is gespecialiseerd in het pensioenrecht. Mr. Ellen van Domburg is gespecialiseerd in mediation en familierecht,  Mr. F. van Schaik heeft een brede algemene praktijk.

Van Schaik C.S. | Advocaten - Team
Van Schaik C.S. vlnr: Mr Van Domburg Mr Van Schaik Mr Schoonderwoerd

 

 

 

 

 

 

 

 

*Lansingerland, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en omgeving.

 

 

Top