Van Schaik C.S. / Over ons / Mr. Ellen van Domburg

Mr. Ellen van Domburg

profielfoto Ellen van Domburg
Ellen van Domburg, mediator en advocaat

Na haar afstuderen aan de Erasmus Universiteit heeft mr Ellen van Domburg ruim 20 jaar in de rechtspraktijk gewerkt. Vanaf 2006 als adviseur in het werkveld ‘personeel en organisatie’ en van 2008 tot begin 2011 is zij werkzaam geweest als HR-manager.

Vanaf 2011 werkt Ellen als rechtbankmediator en advocaat en vanuit haar eigen bedrijf VAN DOMBURG MEDIATION & ADVOCATUUR. Zij bedient klanten in verschillende sectoren.

Ellen richt zich in haar rol van mediator in het bijzonder op conflicten in de familiesfeer. Conflicten in verband met erfenissen, in familiebedrijven en echtscheidingen. Als mediator-advocaat treedt zij daarbij op om partijen bij een familieconflict te ondersteunen in het oplossen van hun conflict. Het doel daarbij is om het conflict op te lossen en de onderlinge relatie te behouden en te verbeteren.

Vanuit haar expertise als familieadvocaat geeft zij in het mediationproces juridische informatie aan beide partners, zodat zij een juridisch kloppende overeenkomst of convenant met elkaar aangaan.

Daarnaast richt zij zich op conflicten in de arbeidssfeer en op conflicten binnen organisaties in brede zin. Bij conflicten op de werkvloer gaat het vaak over wrijvingen op het gebied van communicatie of om conflicten over taken en verantwoordelijkheden. Als werkgever en werknemer uit elkaar willen gaan, biedt mediation een veilige omgeving om de mogelijkheden te onderzoeken.

De waarden waaruit Ellen werkt zijn: Compassie, Verbinding, Vertrouwen, Deskundigheid.

Bel voor een vrijblijvend kosteloos kennismakingsgesprek naar: 010 51 16771.

 

Hartelijke groet,

Ellen van Domburg

 

Top