Van Schaik C.S. / Over ons / Mr. Ellen van Domburg

Mr. Ellen van Domburg

profielfoto Ellen van Domburg
Ellen van Domburg, mediator en advocaat

 

Na haar afstuderen aan de Erasmus Universiteit heeft mr Ellen van Domburg ruim 20 jaar in de rechtspraktijk gewerkt. Vanaf 2006 als adviseur in het werkveld ‘personeel en organisatie’ en van 2008 tot begin 2011 is zij werkzaam geweest als HR-manager bij een werkgeversorganisatie in het Onderwijs.

Vanaf 2011 werkt Ellen als rechtbankmediator en advocaat en vanuit haar eigen bedrijf VAN DOMBURG MEDIATION & ADVOCATUUR. Zij bedient klanten in verschillende sectoren.

Ellen richt zich in haar rol van mediator in het bijzonder op conflicten in de onderwijssfeer. Conflicten tussen docenten, leerkrachten en de school, conflicten tussen ouders en school, conflicten tussen medezeggenschapsorganen de bestuurder. Als mediator-advocaat treedt zij daarbij op om partijen bij een klacht of een conflict te ondersteunen in het oplossen van hun conflict. Het doel daarbij is om het conflict op te lossen en de onderlinge relatie te behouden en te verbeteren.

Daarnaast richt zij zich op conflicten in de arbeidssfeer en op conflicten binnen organisaties in brede zin. Bij conflicten op de werkvloer gaat het vaak over wrijvingen op het gebied van communicatie of om conflicten over taken en verantwoordelijkheden. Als werkgever en werknemer uit elkaar willen gaan, biedt mediation een veilige omgeving om de mogelijkheden te onderzoeken.

De kernwaarden waaruit Ellen werkt zijn: Verbinding, Vertrouwen, Compassie en Deskundigheid.

Ellen is auteur van het onderdeel Onderwijsmediation in het Handboek Mediation, Sdu.

Bel voor een vrijblijvend kosteloos kennismakingsgesprek naar: 010 51 16771 of 06 – 14263016.

Mr Ellen van Domburg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:
– onderwijsrecht
-mediation

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Top