Strafrecht

Strafrecht is dat deel van het recht waar het meest over gesproken wordt, maar waar niemand zelf mee te maken heeft. Het zijn alleen andere mensen die met het strafrecht in aanraking komen. Niets is minder waar, iedereen kan ongewild in aanraking komen met het strafrecht. Dit geldt zowel voor ondernemers als voor privé personen.

Van Schaik c.s. is geen gespecialiseerd strafrecht kantoor. In grote moord- of drugszaken  zult U ons niet tegenkomen. Dit wil echter niet zeggen dat ons kantoor niet is toegerust om bijstand in strafzaken te geven. In veel gevallen levert het optreden van een bekend strafpleiter ongewild veel publiciteit op. Iets waar de cliënt in die situatie geen behoefte aan heeft.

Mr F. van Schaik is strafrechtelijk afgestudeerd en heeft ook een ruime ervaring in de behandeling van strafzaken. Hij is op dit rechtsgebied ook geaccrediteerd bij de Raad voor Rechtsbijstand zodat hij ook op mag treden op basis van een toevoeging.

Met deze gedegen kennis van het strafrecht is hij in staat adequate strafrechtelijke bijstand te verlenen. Zowel ter zitting als in het voor traject, waarbij onderzocht kan worden of een alternatieve afdoening, een transactie of zelfs een sepot wenselijk en haalbaar zijn.

Voor de behandeling van fiscaal en economisch strafrecht wordt altijd samengewerkt met de eigen fiscalist of accountant van de cliënt.

Voor strafzaken is mr F. van Schaik ook buiten kantooruren bereikbaar op zijn privé nummer 010 4525669 of mobiel 06 51182386.

 

Mr. Frans van Schaik - Advocaat
Mr. F. van Schaik – Advocaat
in strafzaken

 

 

 

Top